Akbank 4.Kısa Film Festivali Yarışma başvuruları başladı



Akbank 4.Kısa Film Festivali
Yarışma başvuruları başladı


Akbank 4.Kısa Film Festivali, kısa film yönetmenlerinin eserlerini izleyicilerle buluşturmak, renkli ve keyifli bir festival ortamı oluşturmak, ülke sinemasına katkıda bulunmak, yeni sinemacılara birliktelik imkanı vermek hedefiyle bu yıl 3 - 13 Aralık 2007 tarihlerinde gerçekleşecek.

Üçüncü yaşında programına “Kısadan Uzuna”, “Uluslararası Örnekler”, “Belgesel Sinema”, “Canlandırma Kısalar”, “Özel Gösterim” ve “Atölyeler” olmak üzere 6 yeni bölüm ekleyen festival bu yıl da aynı çizgide kısa filmciler ve festival takipçileri için seçkin bir festival ortamı oluşturmayı hedefliyor.

Temel ilkeleri ; öğrenci ya da amatör kurmaca ve belgesel kısa filmleri tanıtmak , bu yolla sinema dünyasında yeni, yaratıcı fikirlerin oluşumuna destek vermek, genç sinemacılara yaratıcılıklarını sergileyebilme olanağı vermek olan Akbank Kısa Film Festivali’nin bu yılki yarışma başvuruları başladı.

Son katılım tarihi 15 Eylül 2007 olarak belirlenen festival yarışmasının kurmaca ve belgesel kategorilerinde oluşturulacak jüri tarafından birinci seçilecek eserlerin yönetmenleri Akbank Sanat tarafından ;

En iyi kurmaca ödülü için; 5 bin YTL
En iyi belgesel ödülü için; 5 bin YTL ile ödüllendirilecek.

Festival başvuru formları ve ayrıntılı bilgi , Akbank Sanat, www.akbankkisafilm.com
’dan temin edilebilir.

Başvurularınız için :
www.akbankkisafilm.com
0212 252 35 00-01

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması