Kelebekler Vadisi logo yarışması


Kelebekler Vadisi logo yarışması


Kelebekler Vadisi, logosunu arıyor! 8 Eylül’e kadar sürecek olan logo yarışmasının birincisi, vadide “her şey dahil” bir tatil kazanıyor.

Başta dünyada nadir olarak rastlanan Kaplan Kelebeği(euplagia quadripunctaria)(ing.Jersey Tiger) kelebeği başta olmak üzere pek çok kelebek türüne evsahipliği yapan ve %100 doğal yaşamın mekanı olan Kelebekler Vadisi, kendisini en iyi anlatan logoyu arıyor. 23 Temmuz’da başlayan logo yarışması 8 Eylül’e kadar sürecek. Yarışmanın sonucu ise 15 Eylül’de yine Kelebeklervadisi.azbuz.com adresinden açıklanacak.


Teknik kurallar

http://kelebeklervadisi.azbuz.com adresinde yapılan logo yarışmasına katılmak için, aday logoları sitedeki “Logo Yarışması” isimli fotoğraf albümüne yüklemek yeterli oluyor. Bir kişinin en fazla 3 çalışmayla katılabildiği yarışmada siteye yüklenecek logoların 600 x 500 piksel içinde ortalanmış 72 dpi çözünürlükte, jpeg, gif veya png formatında olması gerekiyor. Dereceye girenlerden logonun basılabilir kalitede, vektörel bir kopyası da istenecek.


Ödül

Kelebekler Vadisi için en güzel logoyu tasarlayan kişi elbette yine Kelebekler Vadisi’nde ödüllendiriliyor. Yarışmanın galibi 1 hafta “her şey dahil” konaklama kazanıyor. Bu “her şey dahil” sistem, hediye içki ve meşrubatlar, Susamuru Dalgıç Ali'den bir balık, İlyas Kaptan’dan “pişiriverme”, Burcu’nun küçük dükkanından bir giysi, Seçil’in dükkanından meyvesuyu, Taşev’den kek-çay ve sürpriz hediyelerden oluşuyor. Yarışmanın ikincisi 5 gün, üçüncüsüyse 3 gün “her şey dahil” konaklama kazanıyor.

Jüriİşte hepsi vadi müdavimi olan jürimiz:
Hasan Deniz Bayramoğlu: Kelebekler Vadisi kurucusu.
Murat Akçiçek: Photoshop Magazin Gen. Yay. Yön.
Ömer Menteş: Art direktör
Hakan Karataş: Karikatürist
Emrah Ablak: Karikatürist

Metin Solmaz: Gayet.net Genel Müdürü


Kelebekler Vadisi

Dünya Mirasını Koruma Vakfı (World Heritage Foundation) tarafından dünya üzerinde korunması gerekli 100 dağdan biri olarak ilan edilen Babadağ'ın eteklerindeki Kelebekler Vadisi, aynı zamanda bir sit alanı.



Endemik bitkiler yönünden oldukça zengin olan vadide, dünyada nadir olarak rastlanan Jarsey Tiger kelebeği başta olmak üzere pek çok kelebek türü de bulunuyor. 1987 yılında, başında Avukat Hasan D. Bayramoğlu’nun bulunduğu bir grup doğasever tarafından, doğayla uyumlu bir yaşam modelinin temellerini atmak üzere kurulan Kelebekler Vadisi, basit yapılardan oluşan bir kamping, ütopya, cennetten bir köşe...

Katılmak için


Azbuz.com'a ve kelebeklervadisi.azbuz.com'a üye olduktan sonra önce aşağıdaki linke tıklayın, ardından linkin gittiği sayfanın üst kısmında bulunan "Fotoğraf ekle" linkine tıklayarak çalışmanızı yükleyin. (Lütfen Azbuz.com'a üye olduktan sonra kelebeklervadisi.azbuz.com'a üye olmayı unutmayın. Aksi halde logonuzu yükleyeceğiniz fotoğraf albümündeki "Fotoğraf ekle" linkini göremezsiniz).

Sizinle iletişime geçmemizi kolaylaştırması bakımından, Azbuz.com'a üye olurken gerçek kimlik bilgilerinizi ve sık kullandığınız bir e-postayı verirseniz memnun oluruz.

ayrıntılı bilgi için:
tıklayınız

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması