Biz kaç kişiyiz

Biz kaç kişiyiz
Bu hareket 12 Eylül 2007'de Tuncay özkan'ın çağrısıyla başlamış bir toplumsal muhalefet hareketi, tamamen Sivil bir platform. İlk aşamada 1 milyon kişiyi edefleyen hareket AKP'nin dayattığı yeni Anayasanın ülkemizi taşımak istediği karanlığa el ele cesurca tavır göstermeyi amaçlıyor. AKP'nin sinsice yürüttüğü ülemizi yobazlaştırma ve faşist bir programla yönetme operasyonuna karşı, kitleleri harekete geçirmeyi amaçlayan, "biz kaç kişiyiz" toplumsal muhalefet hareketi, kısa sürede 240bin kişiye ulaştı.
"Ben de varım" deme duyarlılığı gösteren yurttaşları üç yolla harekete katılabiliyorlar. www.bizkackisiyiz.com adresinden, cep telefonlarından tüm operatörlerden 3638'e "Ben de varım" yazıp sms göndererek, ayrıca 0592 211 36 66 numaralı çağrı merkeziyle harekete katılmak mümkün.

Hareket sivil toplum örgütlerinin bir araya gelmesi ve ortak tavır geliştirmesi amacını taşıyor. Ankara, İstanbul, İzmir,Trabzon,Antalya,Kayseri,Erzurum,Adana,Diyarbakır'da bölge toplantıları gerçekleştirecek ve hükümetin bütün dayatmalarına karşı projelerle Türkiye'nin gerçekleirini ve gelecekte nelerin başımıza gelebileceğini halkımızla paylaşacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması