2.El Kısa Film Festivali


ÖN ELEMELERDE ELENMİŞ FİLMLERİN
FESTİVALİ


KATILIM KOŞULLARI

1 ) Festivale gönderilecek filmlerin daha önce en az bir festivale katılmış ve katıldığı hiçbir festivalde ön elemeyi geçememiş olması gerekir.

2 ) Festivale katılım için filmin 1 adet DVD kopyasının , imzalı katılım formuyla beraber katılım formunda yer alan adrese gönderilmesi gerekir.

3 ) Süre, sayı, tarih, çekim formatı, uyruk, altyazı, konu, ahlak dersi gibi dayatmalar yoktur.

4 ) Her dalda en az 5 film gelmesi halinde kategoriler kurmaca, canlandırma, deneysel ve belgesel olmak üzere dörde ayrılacaktır.

5 ) Festivale katılan bütün filmler aksi durum olmadıkça Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde gösterime sunulacaktır. Ayrıca festival boyunca kısa film yönetmenleriyle ve gelen konuklarla söyleşiler yapılacak olup, böylece kısa filmcilerin buluşması, iletişim kurması, fikir ve bilgi alış-verişi yapması, kısaca kısa filmle uğraşan insanların bir arada olması, kaynaşması sağlanacaktır.

6 ) Gönderilen bütün filmler yorumlanarak film sahibine geri dönülecek ve jürinin beğendiği filmler web sitesinde açıklanacak, yönetmeninin izni dahilinde yayınlanacaktır, En beğenilen filmin yönetmenini ise festival tarihinde açıklanacak sürpriz bir ödül bekliyor.

7 ) Filmler en geç 5 Mayıs 2007 Cumartesi 17.00 a kadar belirtilen adrese ulaştırılmış olmalıdır. Bu tarihten sonra gelen filmler festival programına alınacak fakat jüriye gönderilemeyecektir.

8 ) Ön elemede elenmiş film kötü film değildir.

Ayrıntılı bilgi için:http://www.ikincielfestivali.com/
İletişim: ikincielfestivali@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması