Jack Daniel`s Rock Müzik Yarışması


Jack Daniel`s Rock Müzik Yarışması

Yer: Jack Daniel`s
Tarihler: 22.01.2007~31.01.2007
Son Başvuru Tarihi: 31 Ocak 2007
Telefon: 0212 317 54 66
Nereden Alınır: www.jackdaniels.com.tr


JACK DANIEL’S ROCK MÜZİK YARIŞMASI İÇİN GERİ SAYIM DEVAM EDİYOR!..

Dünyada 100’ü aşkın ülkede, amatör rock müzisyenlerine destek veren Jack Daniel’s, ülkemizde ikinci kez düzenleyeceği “Jack Daniel’s Rock Müzik Yarışması” amatör rock müzik gruplarına fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Yarışmaya katılacak grupların amatör olmaları, grubun seslendireceği eserin kendilerine ait ve daha önce düzenlenen hiçbir yarışmaya gönderilmemiş, Jack Daniel’s Rock Müzik yarışmasına gönderilen eserin daha önce hiçbir kurum ya da kuruluşa kayıt ettirilmemiş olması gerekmektedir. Adaylar 18 yaşını doldurmuş olmalıdır.

Bu yıl daha büyük bir organizasyonla gerçekleşecek olan yarışmaya katılacak eserlerin değerlendirmesini Rolling Stone Müzik Editörü Ayhan Abayhan, MTV Sanatçı İlişkileri ve Müzik Editörü Hakan Aldemir, Milliyet Gazetesi Müzik Yazarı Murat Beşer, Live Nation Başkan Yardımcısı Phil Bowdery, Prodüktör Tarkan Gözübüyük, Jack Daniel’s Amerika’dan Jennifer Powell ve Mor ve Ötesi Menajeri Can Sertoğlu Şubat ayının ilk haftası gerçekleştirecektir.

Mart ayının ilk haftası muhteşem bir finalle belirlenecek olan Jack Daniel’s Rock Müzik yarışması birincisi, Amerika’da Nisan ayında gerçekleştirilecek ve birçok ülkeden rock müzikte otorite olmuş isimlerin, dünyaca ünlü rock müzik gruplarının ve rock tutkunlarının katılacağı “Jack Daniel’s Rock Müzik Festival’inde” canlı konser verecek.

Yarışmaya katılmak için son 15 gün!...
“JD Rock Müzik Yarışması’na” katılmak isteyen amatör rock grupları, katılım koşullarına ilişkin detaylı bilgiyi Jack Daniel’s internet sitesi www.jackdaniels.com.tr’den ve 0212 317 54 66 numaralı bilgi hattından edinebilirler. Yarışmaya katılmak için son başvuru tarihi 31 Ocak 2007’dir.

Jack Daniel`s Hakkında 1863 yılında çocukluğundan beri çalıştığı viski imalathanesini devralan Jack Daniel’ın, 1866 yılında damıtımevini tescil ettirmesiyle Jack Daniel’s Alkollü İçki Fabrikası adını alan şirket, ABD’nin kayıtlı en eski alkollü içki fabrikası olarak tarihe geçmiştir. Günümüzde halen Akçaağaç kömürüyle damıtılarak yumuşatılan “Jack Daniel’s dünyada sadece Tennessee eyaletinde 361 nüfuslu Lynchburg kasabasında üretilmektedir. Jack Daniel`s hakkında ayrıntılı bilgiyi www.jackdaniels.com adresinde

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması