FORUM İSTANBUL GENÇLİK PLATFORMU


FORUM İSTANBUL GENÇLİK PLATFORMU

'ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZALARININ ÖNLENMESİ' KONULU ÖDÜLLÜ PROJE YARIŞMASI





Resmi makamlarca yapılan istatistik çalışmaları gösteriyor ki; Türkiye'de her geçen ay artan ölümcül trafik kazalarının nedenleri altyapı çalışmalarından, yolcu kusurlarına değişkenlik göstermektedir. Türkiye'nin verimli nüfusunu azaltan, ülke bütçesine fazlasıyla yük getiren, insanlarımızın hayatını yitirmesine neden olan bu sorunun çözülmesi ülkemiz adına büyük önem taşımaktadır.


22 Nisan 2008 tarihinde sonuçlanıp, 24- 25 Nisan 2008 Forum İstanbul Konferansın'da ödülleri dağıtılacaktır.
Diğer yarışmalardan farkı ise; bu yarışmanın sonucunda yapılan en iyi projenin uygulamaya geçilirmesi için Forum İstanbul Gençlik Platformu elinden geleni yapacaktır.


Jüri Üyeleri;

Yavuz Canevi (Forum İstanbul Enstitüsü, Başkan), Reha Denemeç (Adalet ve Kalkınma Partisi, Genel Başkan Yardımcısı), Mevlüt Aslanoğlu (Cumhuriyet Halk Partisi, Malatya Milletvekili) , Oğuz Satıcı ( Türkiye İhracatçılar Meclisi, Başkan), Dr. Leyla Keser Berber ( Hukuk Bölümü, İstanbul Bilgi Üniversitesi) , Dr. Ayşe Başar Bener ( Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Boğaziçi Üniversitesi) , Işık Gökkaya (Y&Y GYO, Genel Müdür), Aclan Acar ( Doğuş Otomotiv, Yönetim Kurulu Başkanı), Yrd. Doç. Dr. İdil IŞIK ( Psikoloji Bölümü, Fatih Üniversitesi) , Turgay Durak ( Otomotiv Sanayi Derneği, Başkan), Güngör Uras ( Milliyet Gazetesi, Köşe Yazarı), Vahap Munyar ( Hürriyet Gazetesi, Köşe Yazarı)

Ödül:

Birinci : 4000 YTL
İkinci : 2500 YTL
Üçüncü : 1000 YTL
Haydi, geleceğimiz için bir adım daha atalım.



*Özgeçmişiniz ile birlikte proje teslim tarihi: 10 Nisan 2008, saat: 18:00



(Projelerinizi özgeçmişleriniz ile birlikte e-posta yoluyla hedef2023@gmail. com adresine ve posta ile ulaştırmak için CD'ye yazılmış hali eklenerek 'Teşvikiye caddesi, Sadun apartmanı, 105/6, 34367 , Teşvikiye / İstanbul' adresine yollamanız gerekmektedir)


*Detaylı bilgiyi www.hedef2023.org adresinden edinebilirsiniz.



*Her türlü bilgi için yarisma@hedef2023. org adresi ile temasa geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması