Çanakkale İçin Hikâye Yarışmasında son 15 gün


Çanakkale İçin Hikâye Yarışmasında son 15 gün

Yarımada Yayınları tarafından düzenlenen “Çanakkale Savaşları ve Zaferi” konulu hikâye yarışmasına başvuru için son 15 gün kaldı. Yarışmaya katılmak isteyen Lise ve üniversite öğrencileri ile serbest hikâye yazarlarının hikâyelerini 29 Şubat Cuma gününe kadar yayınevine teslim etmesi gerekiyor. Yarışmanın ödülleri, Mart ayında düzenlenen bir törenle sahiplerini bulacak.
Çanakkale Savaşı’na özel kitaplar yayınlayan Yarımada Yayınları tarafından düzenlenen “Çanakkale hikâye yarışması”na katılmak isteyenler için son 15 gün kaldı. Yarışmaya katılmak isteyen gençlerin yazdıkları hikâyeleri 29 Şubat’a kadar yayınevine teslim etmesi gerekiyor. Eser teslim süresi sona erdikten sonra yarışma için oluşturulan jüri hazırlanan hikâyeleri tek tek okuyarak dereceye girenleri belirleyecek.
Yarışmada derece yapanların ödülleri ise Mart ayında düzenlenecek bir törenle sahiplerini bulacak. Lise öğrencileri kategorisinde birinci olanlara 500 YTL, üniversite öğrencileri kategorisinde birinci olanlara 750 YTL, Serbest yazarlar kategorisinde birinci olanlara ise 1.250 YTL para ödülü verilecek. Yarışmada dereceye girenlere, ayrıca Yarımada Yayınlarından kitaplar hediye edileceği belirtildi. Sponsorların da yarışmada derece yapanlara çeşitli sürpriz ödülleri olacağı ifade edildi.
Yarışmada dereceye giren veya mansiyon alan hikâyelerin kitaplaştırılacak.
Eser Teslim Adresi:
Yarımada Yayıncılık, Kirmasti Mah. Nalbant Demir Sok. No:10/5 Fatih – İstanbul
Ayrıntılı bilgi www.yarimada.com.tr adresinden alınabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması