MOSDER 4. Tasarım Yarışması'na Başvurular Başladı


MOSDER 4. Tasarım Yarışması'na Başvurular Başladı
MOSDER'in düzenlediği Tasarım Yarışması, dördüncü yılında daha fazla öğrenciye fırsat sağlamak üzere mobilya-dekorasyon ve ağaç işleri endüstri mühendisliği bölümlerinin de katılımına açıldı.

Ayrıca bu yıl ilk kez aksesuar kategorisinde de ödül verilecek yarışmaya 35 üniversiteden gelmesi beklenen başvurular için süre, Temmuz 2008'de sona erecek.

Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen 4. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması'na başvurular başladı.

Türkiye mobilya sektörünün tasarım gücüyle de anılır olabilmesi ve genç tasarımcı adaylarının cesaretlendirilmesi amacıyla düzenlenen yarışmaya, endüstri ürünleri tasarımı, iç mimarlık ve çevre tasarımı bölümlerinin yanı sıra bu yıl mobilya-dekorasyon ve ağaç işleri endüstri mühendisliği lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin de katılımı bekleniyor.

Yarışma ile öğrencilere 84 bin YTL'lik para ödülüne ek olarak Türkiye'nin en büyük 28 mobilya şirketinde staj yapma, yeni iş fırsatlarıyla karşılaşma ve yurtdışı fuarlarda projelerini temsil etme olanakları sunuluyor.

Bu yıl yeni bölümlerin de katılımına açılmasıyla Türkiye ve KKTC'de bulunan 35 üniversiteden başvuru beklenen yarışmanın kategorileri de arttı.

Yatak odası, yemek odası, oturma grubu, genç odası ve kanepe kategorilerine bu yıl aksesuarın da eklendiği yarışmaya başvurular Temmuz 2008'de sona erecek.

Ödüller ise, geleneksel olarak Kasım ayında sahiplerini bulacak.

ayrintili bilgi icin:
http://www.mosder.org.tr/source.cms.docs/mosder.org.tr.ce/docs/BasvuruFormu.jpg

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması