İstanbul Film Festivali yarışma filmlerini bekliyor


İstanbul Film Festivali yarışma filmlerini bekliyor

Uluslararası İstanbul Film Festivali kapsamında gerçekleştirilecek ulusal yarışma ve diğer bölümlerde yer almak için son başvuru tarihi 31 Ocak olarak belirlendi.


İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV ) tarafından bu yıl 27.`si düzenlenecek Uluslararası İstanbul Film Festivali , 5-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival kapsamında yapılacak Uluslararası Film Yarışması `na kurmaca, belgesel veya canlandırma filmler aday olabilecek. Yarışmada, Uluslararası İstanbul Film Festivali Büyük Ödülü olarak "En İyi Film " seçilen eserin yönetmenine "Altın Lale Ödülü " verilecek. Ulusal Film Yarışmasına katılan çalışmalardan "En İyi Film "in yapımcısı ve "En İyi Yönetmen "e 40`ar bin YTL ödül verilecek. "En İyi Kadın Oyuncu " ve "En İyi Erkek Oyuncu "lar ise 10`ar bin YTL ile ödüllendirilecek.

ayrintili bilgi icin:
http://www.iksv.org/film/film.asp?cid=310

Submission Period ended December 31, 2007.
The 27th edition of the Istanbul International Film Festival will take place April 5-20, 2008. Preparations for the 2008 Film Festival are under way, as the submission period has ended. Thank you for your interest in the 27th International Istanbul Film Festival.

http://www.iksv.org/film/english/film.asp?cid=310

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması