Yeni Meram Gazetesi fotoğraf yarışması


Yeni Meram Gazetesi fotoğraf yarışması
Yeni Meram Gazetesi, Selçuklu Fotoğraf Sanatı Derneğinin (FOTOSEL) teknik desteği ile 25 Mart 2008 son katılım tarihli Ulusal Fotoğraf Yarışması düzenlemektedir.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonun (TFSF) onayını da alan yarışma kutsal bir konu ile kutsal bir amaca hizmet etmektedir.
Mehmetçik Vakfına katkı sağlamak için her katılımcı en az 20 YTL katılım ücretini vakıf hesabına yatıracak ve dekontun bir fotokopisini fotoğraflarla birlikte gönderecektir. Milletçe çok hassas olduğumuz bu dönemde toplumsal bilince doğru açıdan dikkat çekebilmek adına yerinde bir etkinlik olan bu yarışma annelerimizi yeniden ve her zaman hatırlayıp onlara olan sevgimizi anlatabilmemiz için fotoğraf sanatçılarına bir fırsat tanımaktadır. Her katılımcı en az beş adet fotoğrafla yarışmaya katılabilir. Katılımcılar diledikleri teknik, kart, baskı çeşidi ile fotoğraf gönderebilirler. Ödüllerin; Birinciye Kıbrıs LAPETHOS HOTEL� de ulaşım hariç her şey dahil çift kişilik bir hafta tatil, ikinciye 1000 YTL, üçüncüye 750 YTL ve Baki Kuyumculuğun katkılarıyla birer adet Cumhuriyet Lirası ödüllü mansiyonlarında verileceği yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgiler ve katılım formunu indirmek için www.bohem.com.tr/yarisma ve www.fotosel.org adreslerini ziyaret etmeniz yeterlidir. Yarışmanın seçici kurulunda; Bilge BAHÇIVAN, Reha BİLİR, Hafize KAYNARCA, İzzet KERİBAR ve Haluk UYGUR yer almaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması