Voleybol Federasyonu logo yarışmasi


Voleybol Federasyonu, 2008 yılında kutlayacağı 50. yılı için çeşitli etkinliklerde ve yıldönümü anısına yapılacak hediyelik eşyalarda kullanılmak üzere resmi internet sitesi aracılığıyla logo yarışması düzenlediğini açıkladı.

Logo yarışmasını kazanacak kişiye 5 bin YTL para ödülü verileceğini de vurgulayan Voleybol Federasyonu, yarışmaya ilişkin yayınladığı bildiride, şu görüşlere yer verdi.
''Türkiye Voleybol Federasyonu, 50. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları kapsamında imal edilecek tüm hatıra, hediyelik ve andaçlarda kullanılmak üzere 50. Yıl logosu yarışması düzenlemiştir. Tüm dileyenlere açık ve 5 bin YTL ödüllü yarışma, 21 Ocak 2008 Pazartesi günü mesai bitimine kadar sürecek. Eserler, gerek görüldüğü takdirde grafik sanat uzmanlarının görüşüne başvurularak Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilecektir. Mesleki ayrım gözetmeksizin yapılacak değerlendirme sonunda birinci olan logo, Türkiye Voleybol Federasyonunun 50. Yıl Logosu olarak tescil edilecek, ödül töreninden başlayarak her mecrada tanıtılacaktır.'' Yapılan açıklamada, yarışmanın yönetim kurulu üyeleri ve üyelerin birinci dereceden yakınları dışında herkese açık olduğu kaydedildi.

http://www.voleybol.org.tr/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması