RE/MAX Proje ve Makale Yarışması


RE/MAX Proje ve Makale Yarışması’nın birincisi diz üstü bilgisayar ile ödüllendirilecek. Yarışmanın son başvuru tarihi 28 Mart 2008.

RE/MAX’in üniversitelilere yönelik Proje ve Makale Yarışması iki farklı alanda gerçekleştirilecek. Gayrimenkul Danışmanlığı alanında, alternatif reklam ve pazarlama teknikleri, son teknolojilerin kullanılması ve yenilikçi iş fikirleri konuları ele alınacak. Gayrimenkul Sektörü alanında ise, üniversiteliler sektörden beklentiler, sektörün ülke ekonomisindeki yeri ve gayrimenkul finansmanında yeni açılımlar gibi ana başlıklar altında görüş ve önerilerini ortaya koyacaklar. Yarışmaya Türkiye’nin tüm üniversitelerindeki öğrenciler, herhangi bir koşul gözetmeksizin katılabiliyor.

Yarışmada, belirtilen başlıklar altında, somut önerilerle yaratıcı fikirler ortaya koyan katılımcılar arasından, birinci seçilecek makalenin yazarı, bir diz üstü bilgisayara sahip olacak. İkinci seçilen makalenin yazarı, video kamera, üçüncü seçilen makalenin yazarı, dijital fotoğraf makinesi, dördüncü olarak belirlenen makalenin sahibi de İPod Nano ile ödüllendirilecek. Ayrıca yarışmada en başarılı 15 makalenin sahibine, RE/MAX Türkiye’de staj imkanı ve projelerini hayata geçirme olanağı sağlanacak. 11 Nisan 2008’de sonuçlanacak yarışmaya katılmak isteyenlerin 28 Mart 2008 tarihine kadar nadidet@remax.com.tr adresine makalelerini ulaştırmaları gerekiyor. Yarışma ile ilgili bilgilere www.remax.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Geçen yıl dereceye girenler, fikirlerini hayata geçirdi

Tüm üniversite öğrencilerine açık olan yarışmaya geçen yıl katılıp başarılı olanlar, 2 ay süreyle RE/MAX Türkiye’de fikirlerini hayata geçirme fırsatını yakaladı. Derece alan 2 katılımcı da, halen RE/MAX Türkiye Genel Müdürlüğü'nde çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması