Imagine Cup Doğayı Düşünüyor


Imagine Cup Doğayı Düşünüyor
Microsoft`un her yıl düzenlediği Imagine Cup yarışmasında bu senenin konusu teknolojinin sürdürülebilir çevre için kullanılması. Gerçek bir mücadeleye hazırlıklı olun.

Microsoft `un her yıl düzenlediği Imagine Cup yarışmasında bu senenin konusu teknolojinin sürdürülebilir çevre için kullanılması. Gerçek bir mücadeleye hazırlıklı olun.

Microsoft tarafından 16 yaşın üzerindeki öğrencilere yönelik olarak her yıl farklı bir tema çerçevesinde düzenlenen Imagine Cup yarışmasının 2008 finalleri için kayıtlar başladı. Bu yıl altıncı kez düzenlenecek küresel organizasyonun finali 3-8 Temmuz 2008 tarihleri arasında Fransa `nın başkenti Paris `te gerçekleştirilecek. Bugüne kadar 100`ü aşkın ülkeden 100.000`den fazla öğrencinin yarıştığı Imagine Cup `ın 2008 finallerinin yine büyük ses getireceği öngörülüyor. "Teknolojinin sürdürülebilir çevre için kullanıldığı bir dünya düşleyin" konusunun ele alınacağı Imagine Cup 2008`e dünyadan programcı, teknolojist ve tasarımcı öğrencilerin katılması bekleniyor.

Büyük Ödül : Toplam 200.000 Dolar

Microsoft , Imagine Cup 2008`in teması etrafında gençleri teknoloji ile küresel sorunlara çözüm bulunması adına teşvik etmeyi hedefliyor. Yarışma, 9 ayrı kategoride gerçekleşecek ve toplam 200.000 dolarlık para ödülü dağıtılacak.

Imagine Cup 2008`in Yarışma Alanları
1. Yazılım Tasarımı
2. Gömülü Sistem Geliştirme
3. Oyun Geliştirme
4. Hoshimi Projesi - Programlama
5. Bilişim Teknolojileri
6. Algoritma
7. Fotoğraf
8. Kısa Film
9. Arayüz Tasarımı

ayrintili bilgi icin:
http://imaginecup.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması