HP`den MEMA Bölgesinde Müzik Yarışması


HP`den MEMA Bölgesinde Müzik Yarışması
HP`nin, MEMA (Ortadoğu, Akdeniz ve Afrika) Bölgesi`nde düzenlediği müzik yarışması "Hayatını Tasarla", katılımcılara yeni bir yaşam fırsatı sunuyor! Bir "tık"la, ışıltılı bir dünyanın kapıları aralanıyor.

HP "nin, MEMA (Ortadoğu , Akdeniz ve Afrika ) Bölgesi "nde düzenlediği müzik yarışması "Hayatını Tasarla", katılımcılara yeni bir yaşam fırsatı sunuyor! Bir "tık"la, ışıltılı bir dünyanın kapıları aralanıyor. HP , dünyanın evrensel dili müzik ile, farklı kıtalardaki gençleri aynı gecede buluşturuyor. 31 Ocak 2008 akşamı, 3 kıtadaki 4 şehirde aynı anda düzenlenecek olan yarışma ile, bir gecede yıldız olma şansı yakalanıyor.

Yarışmaya katılmak için aday olmak isteyenler, söz ve müziği kendilerine ait orijinal şarkılarını 7 Ocak Pazartesi geceyarısına kadar HP sitesine yüklemeleri gerekiyor. Atina , İstanbul , Dubai ve Johannesburg "da eşzamanlı yapılacak final gecesine katılacak şarkılar ise, siteye giren ziyaretçilerin oyları ile belirlenecek. Her şehirden 5 finalist grubun birinci olmak için yarışacağı gecenin Türkiye ayağı, Esma Sultan Yalısı "nda gerçekleştirilecek. Kazanan grubun tüm üyelerine ödül olarak da birer adet HP Pavilion Taşınabilir Bilgisayar verilecek. Ayrıca, HP "nin MTV ile yaptığı işbirliği sonucu, birinci gelen şarkı , MTV ekipleri tarafından çekilecek bir kliple sahiplerine şöhret kazandıracak.

Uydu bağlantısı aracılığıyla tüm ülkelerin birbirini izlemesine imkan sağlanan gecenin diğer finalistleri ise birer HP iPAQ kazanacak. HP ayrıca, web sayfasına girerek yarışmacılara oy verecek tüm ziyaretçiler adına da, TEGV "e bağışta bulunacak.

HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Ülke Müdürü Artun Ayvat, "Hayatını Tasarla" yarışması için şunları söylüyor: "HP , yalnızca bir yarışma düzenlemenin ötesinde, bir topluluk yaratıyor. Bölgenin gençleri, bu büyüyen bölgesel topluluğu benimsedikçe, söz konusu topluluk, kültür ve fikirlerin canlı bir buluşma noktası olacak. Bu gecede ve toplulukta teknolojinin rolü, şehirlerin arasındaki etkileşimi kolaylaştırmak ve herkesin kendi deneyimlerini paylaşabileceği bir platform sunmak olarak özetlenebilir."

HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Pazarlama Müdürü Zeynep Tokman ise, görüşlerini şöyle ifade ediyor: "Teknoloji, farklı yerlerdeki insanları birbirlerine bağlıyor ve HP , teknolojinin bu özelliğini kullanarak, topluluklara değerlerini, kültürlerini, tasarımlarını ve yaşam biçimlerini paylaşmada yardımcı olmak istiyor."

ayrintili bilgi icin:
http://www.designyourpersonallife.com/tr/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması