GePGeNc FeSTiVaL'de Etkinlik Duzenlemek Isteyenlere Apacik Cagri


Bu yil ikincisi duzenlenen GePGeNc FeSTiVaL, 11-16 Nisan 2008 tarihlerinde santralistanbul’da hayat buluyor. Ilk festivalden ogrendiklerimiz, yeni hayallerimiz ve yeni mekanimiz ile yine sizlere cagri yapiyoruz. Bu yil Festival, uluslararasi katilima da acik. Gelin, Festival hepimizin festivali olsun!



Genclerin ve genclik kuruluslarinin biraraya geldigi, kar amaci gutmeyen, hedefi genclerin var oldugunu, sanilanin aksine "olup bitenler"le ilgilendiklerini ve "daha olacak olanlar" hakkinda fikirleri oldugunu duyurmak, biraraya gelerek birbirimizden ve birlikte ogrenmek icin firsatlar yaratmak ve "gepgenc" ses vermek olan GePGeNc FeSTiVaL, programinda yer alacak etkinlikler icin acik cagrida bulunuyor.



Ilk yilinda "Gencler Var!" diyen GePGeNc, bu yil "Komsuluk" temasini tartisiyor, birbirimizi "oteki" olarak gormek yerine "komsu" olarak gormeyi oneriyor. Yanyana ve birlikte iyi yasam icin sizler de GePGeNc FeSTiVaL'e hayat vermek isterseniz, iste yapabilecekleriniz:



- GePGeNc Atolyeler'de atolye calismasi duzenleyebilir,

- Iyi Ornekler Konferansi'nda genclik alanindaki iyi bir uygulamanizi sunabilir,

- Genclik Kuruluslari Fuari'nda tanitim masasi acabilir,

- Curcuna kapsaminda kultur sanat etkinlikleri duzenleyebilirsiniz.



Basvuru formlari ve ayrintili bilgi icin
http://www.gepgencfestival.net



Son basvuru tarihi
14 Ocak 2008!



Tum etkinlik basvurulari Duzenleme Komitesi tarafindan degerlendirildikten sonra, 20 Subat 2008 tarihinde basvuru sahiplerine yanit verilecek ve Mart 2008'de Festival Programi aciklanacaktir.



Gecen yil da oldugu gibi, bu yil da ilk olmak, en iyi olmak, en buyuk olmak gibi dertlerimiz yok. Gundemimiz samimi olmak, seffaf olmak, her turlu siddete ve ayirimciliga karsi olmak. Biraraya gelmek ve dayanismak. GePGeNc FeSTiVaL'de etkinlik duzenlemek isteyenlere apacik cagri!! Buyrun, beraber GePGeNc olalim!



Murat Alemdar
Genclik Calismalari

genclik.bilgi.edu.tr
(212) 311 7590

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması