2. Turkiye Mimarlik Arastirmalari Odullu Seckisi


2. Turkiye Mimarlik Arastirmalari Odullu Seckisi
Teslim Tarihi : 18 Ocak 2008


Basvuru Formu icin: http://www.mo.org.tr/index.cfm?sayfa=Yarisma&sub=devam&RecID=311

Mimarlik Vakfi Muzesi ve Mimarlik Enstitusu Arastirma Kutuphanesi’nin temel kaynaklarini gelistirmek ve ulkemizde mimarlikla ilgili olarak yapilmis bagimsiz ya da akademik ozgun arastirma/tez calismalarinin, kamuoyuna yaygin tanitiminin yapilmasi amaclayan Turkiye Mimarlik Elestirileri Odullu Seckisi’nin ikincisi duzenleniyor.

Bu dogrultuda yapilacak seckiye, uretim tarihine iliskin bir kisitlama olmaksizin, calismalari ile katilmak isteyen eser sahibi tum arastirmaci mimarlarin, calismalarinin bir kopyasini ve ozetlerini; 18 Ocak 2008, Cuma gunune kadar, Mimarlik Vakfi’nin Istiklal Caddesi, Buyukparmakkapi Sokak, No: 1/3 Beyoglu – Istanbul adresindeki merkezine, belge karsiliginda teslim etmeleri gerekmektedir.

17 – 21 / Mart / 2008 tarihlerinde ilk incelemesi tamamlanacak olan eserler, Vakfin konulara gore olusturdugu Secici Kurul tarafindan degerlendirilip sonuclari yaziyla sahiplerine bildirilecektir.

Vakfa teslim edilen calismalar geri verilmeyecek, telif haklari korunup Vakif arsivinde saklanacaktir.

Mimarlik Vakfi tarafindan belirlenecek oduller, odul toreni, tarihi ve yeri, 28 / Nisan / 2008 tarihinde duyurulacaktir.


Bilgi Icin:
Mimarlik Vakfi
T: 0212 245 16 66
F: 249 08 32
E: info@mimarlikvakfi.org.tr
http://www.mimarlikvakfi.org.tr

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması