Rock Express Rock Müzik Yarışması


Rock Express Rock Müzik Yarışması

Rock Express yola çıkmaya hazırlanıyor … Ya Siz ?
Rock Express ile uzun soluklu ve heyecanlı Rock maratonu başlıyor…
2007 yılında Poem Organizasyon’un gerçekleştirdiği ve “Adelaide” grubuna kendi albümünü yapma fırsatı sunduğu müzik platformu “Rock Express Rock Müzik Yarışması” 2. yılında… Demo müracaatları 01 Kasım 2007’de başlıyor. 2008 yılında da, birbirinden ünlü rock gruplarını müzikseverlerle buluşturacak olan “ Rock Express Rock Müzik Yarışması” Mart 2008`e kadar yoluna devam edecek.
Poem Organizasyon tarafından 2007 de ilk kez düzenlenen “Rock Express Rock Müzik Yarışması ” gelen talepler nedeniyle bu yıl katılım çerçevesini biraz daha genişleterek sadece Üniversitelilere değil üniversiteli olmayan tüm amatör rock’çılara kapılarını açıyor. ^

Türkiye çapında 9 ayrı bölgede gerçekleştirilecek elemeler sonucunda jürinin ve dinleyicilerin tercihleri doğrultusunda seçilen en başarılı amatör müzisyenlere kendi albümlerini çıkarma fırsatı sağlıyor. Yarışma müracaatı 01 Kasım 2007 – 01 Ocak 2008 tarihleri arasındadır.

Rock Express Konser durakları ve yarışma ile ilgili detay bilgileri www.rocktreni.com sitesinden takip edebilirsiniz.
2007 de yarışmayı kazanan başarılı grup Adelaide Mayıs 2008 de bir albümle müzik dünyasına profesyonel adım atmış olacak . “Rock Express Rock Müzik Yarışması ” 2. yılında yine amatör rock’çılara müziklerini duyurma ve rock dünyasında bir albümle yer edinme imkânı sunmaya devam ediyor.

Rock Express’te 2008 de Kimler Yer alacak ?
9 ilde düzenlenecek etkinliklerin en önemli noktası tren yolculuğu. Rock Express olarak adlandırılan tren ile yola çıkan Türkiye’nin en önemli rock sanatçıları, belirlenen illerde tren içi sohbetler ve 9 şehirde düzenlenen konserler sayesinde müzikseverlerle buluşuyor. Yurt çapında rock fırtınası estirecek olan Rock Express ’te, her ilde sahne alacak grupların yanı sıra basın mensupları, “Rock Express Rock Müzik Yarışması” jürisi ve sahne alacak sanatçıların fan kulüp üyeleri, seyahat edecekler.
Daha ayrıntılı bilgi için: www.rocktreni.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması