Doğa Fotoğrafları Yarışması


Doğa Fotoğrafları Yarışması

“DOĞA, HEYECAN ve İNSAN” ADRENALİN DOĞA FOTOĞRAFLARI YARIŞMASI
ADRENALİN TIRMANIŞ ve DOĞA SPORLARI 10. YILINI KUTLUYOR

Türkiye’de doğa sporlarının yaygınlaşması ve bilinçli bir şekilde yapılabilmesi için faaliyet gösteren öncü ve kurucu markalardan olan ADRENALİN TIRMANIŞ ve DOĞA SPORLARI, onuncu yılını tüm doğaseverleri davet ettiği bir fotoğraf yarışmasıyla kutluyor. Kent insanını doğada daha fazla ve daha bilinçli zaman geçirmeye teşvik etmek hedefiyle düzenlenen yarışmada, katılımcıların doğa sevgisini fotoğraf tutkusuyla buluşturması isteniyor. Mutlu, güvenli ve doğayla barışık aktiviteler gerçekleştirdiğiniz anların kareleri yarışmanın konusunu oluşturacak. Yaş ve cinsiyet farkı olmadan herkesin doğada güvenli bir şekilde bulunabileceği, doğa sporlarıyla uğraşan insanların kent ve iş yaşamlarında daha mutlu ve üretken oldukları ve kaliteli malzeme kullanımının aktiviteleri daha eğlenceli ve güvenli kıldığını, fotoğraf sanatı ile belgelemek ve on binlerle paylaşmak yarışmanın en temel hedefi.

SEÇİCİ KURUL: Haldun AYDINGÜN – Dağcı / Yazar / Fotoğraf Sanatçısı, Bünyad DİNÇ – Dağcı / Fotoğraf Sanatçısı, Tunç FINDIK – Dağcı / Yazar / Fotoğraf Sanatçısı, Başar BİLGE – Gezgin / Fotoğraf Sanatçısı Yankı TANSUĞ – Dağcı / Adrenalin Kurucu Ortak

ÖDÜLLER
ADRENALİN TIRMANIŞ ve DOĞA SPORLARI, yarışmada derece alan eserlerin sahiplerine vereceği ödüller ile doğada ve kentte, doğayla barışık bir biçimde yaşamayı sağlayan marka ve ürünlerin kullanımını destekliyor: RENKLİ BASKI (5.0 MEGAPİKSEL VE ÜSTÜ DİJİTAL FOTOĞRAF VE FİLM ÇEKİMLERİ)

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ: Çevreci, sessiz ve ekonomik motoru ile hafta sonlarında sizi doğaya kaçıracak, kent içindeyse zaman kazandıracak, şirin bir araç: KANUNİ CLASSIC 125 SCOOTER Ve 175 YTL değerinde Salewa Scout 2 çadır. (ÖTV, diğer vergiler ve plaka masrafları kazanan yarışmacıya ait olacaktır.)
İKİNCİLİK ÖDÜLÜ: Dünya şampiyonu TREK’den 600 YTL değerinde TREK 3700 dağ bisikleti, 400 YTL değerinde Marmot Minimalist Goretex Paclite ceket, 175 YTL değerinde Salewa Scout 2 çadır ve 120 YTL değerinde Lafuma Vercors ayakkabıdan oluşan bir set.
ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ: 400 YTL değerinde Marmot Minimalist Goretex Paclite ceket, 175 YTL değerinde Salewa Scout 2 çadır, 120 YTL değerinde Lafuma Vercors ayakkabı ve 80 YTL değerinde Timberline sırt çantasından oluşan bir set.

5.0 MEGAPİKSEL ALTI DİJİTAL FOTOĞRAF
BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ: 400 YTL değerinde Marmot Minimalist Goretex Paclite ceket
İKİNCİLİK ÖDÜLÜ: 120 YTL değerinde Lafuma Vercors ayakkabı.
ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ: 80 YTL değerinde Timberline sırt çantası.
KATEGORİ DIŞI
JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ: 250 YTL değerinde Honda Güvenli sürüş motosiklet eğitimi.
Adrenalin ÖZEL ÖDÜLÜ: Ödüle uygun görülen 20 kişiye birer adet Black Diamond ION kafa feneri

YARIŞMA DETAYLARI
Yarışma ile ilgili tüm başvurular, www.adrenalin.com.tr adresinden takip edilebilir. 5.0 megapiksel altı kategori foto@adrenalin.com.tr adresine fotoğraflarını gönderirken, 5.0 megapiksel üstü ve geleneksel fotoğraf katılımcıları ise renkli baskı olarak, Adrenalin Doğa Sporları Mümin Deresi Sok. N39/A Sahrayıcedit – İSTANBUL adresine gönderecekler.
Fotoğraflar şu kategorilerde değerlendirilecek:
1) Renkli baskı fotoğraflar (5.0 megapiksel ve üstü dijital fotoğraf ve film ile çekilmiş fotoğraflar)
2) 5.0 megapiksel altı dijital fotoğraf (E- posta yoluyla dijital olarak gönderilecektir)

Son Katılım: 12 Kasım 2007
Sonuçların Açıklanması: 16 Kasım 2007
Ödül Töreni ve Kutlama Partisi : 17 Kasım 2007

ayrintili bilgi www.adrenalin.com.tr adresinden temin edilebilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması