200 farklı dil okulunda ücretsiz dil kursu kazanmak ister misiniz?


200 farklı dil okulunda ücretsiz dil kursu kazanmak ister misiniz?

British Council, Education UK ve İngiltere’deki İngilizce dil merkezleri bir araya gelerek, uluslararası öğrencilere 200 dil okulunda 2008 öğretim yılı için ücretsiz İngilizce öğrenme şansını sunuyor.

Yarışma Türkiye’den her yaştan katılımcıya açıktır. 17 Eylül – 31 Ekim 2007 arasında sürecek olan bu yarışmaya katılmak isteyen öğrenci adayları, www.britishcouncil.org.tr ya da www.letyourenglishgrow.org sayfasını ziyaret edip, İngilizce seviye tespiti için önce eğlenceli ve kısa bir testi cevaplayacak, daha sonra İngilizce yazımda yaratıcı yeteneklerini sergileyebilecekleri bir yarışmaya gireceklerdir. Katılımcılar bu yarışmada, “İngiltere’ye eğitim için gidiyorum; çünkü….” cümlesini tamamlayacakları bir yazı yazacaklardır.

Katılımcılar, istedikleri kadar çok okulun burs imkanına başvuruda bulunabilirler; ancak bir okul için sadece bir başvuru yapabilirler. Başarılı bulunan başvurular, kursların başlamasından iki ay önce duyurulacaktır.

Dil merkezleri İngiltere çevresinde olup, akreditasyonu British Council ve Education UK tarafınca onaylanmıştır. Bahsi geçen dil merkezleri, İngilizceyi ana vatanında öğrenmek isteyenler için kusursuz bir ortam sağlamaktadır.

Yarışmanın tüm ödülleri karşılıksız bursu içermekte olup, ayrıca çoğu burs konaklama, havaalanından ulaşım, tam ve yarım pansiyon yemek ve ücretsiz bir sosyal aktivite programını ya da bunların farklı kombinasyonlarını içermektedir.

İngiltere, İngilizce öğretiminde yaklaşık olarak yıllık 600 bin dil öğrencisini ağırlayarak dünya lideri konumuna erişmiştir. Ülkenin her bölgesinde değişik aksanlarla konuşulan İngilizce hem İngiliz kültürünün çeşitliğinin bir göstergesidir hem de dil öğrenmek isteyen öğrencilerin günlük İngilizce konuşmalarında, okudukları gazetelerde, izledikleri televizyon kanallarında, alış veriş ve eğlence mekanlarında bu dili kullanarak kendilerini geliştirmeleri için eşsiz imkanlar sunmaktadır.

Yavuz Yılmazoğlu, British Council Education UK Müdürü, yarışma hakkında şunları söylemiştir: “ English UK ve akreditasyonu sağlanmış dil merkezleri, hayatta bir kez kapıyı çalacak harika bir eğitim teklifini Türk öğrencilere sunuyor. İngiltere, dünya standartlarında en yüksek kalitede dil eğitimi sağlamakta, binlerce öğrenci İngiltere’de aldıkları eğitimden çok faydalanmaktadır. Yarışmayı kazananlar İngiltere’nin bir çok farklı yerinde yaşamanın tadını çıkaracaklar. Dil merkezleri İngiltere’nin çeşitliliği ile bilinen, Devon, Scarbororough, Bath, Birmingham, Liverpool, Manchester ve Londra gibi yerlerinde bulunmaktadır.”



Yarışmaya katılmak ve daha fazla bilgi için

www.letyourenglishgrow.org

www.britishcouncil.org.tr

educationuk@britishcouncil.org.tr

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması