Nike Dans Kapışması’na Katılmak İçin Geç Kalmayın!


Nike Dans Kapışması’na Katılmak İçin Geç Kalmayın!

Nike’ın dans tutkunu genç kızlar için düzenlediği Nike Dans Kapışması’na katılma şansını yakalamak, profesyonel bir Nike dansçısı olmanın ayrıcalığını yaşamak isteyenler için geri sayım başladı. Nike Dans Kapışması’nın adım adım yaklaşan finaline katılmak isteyenler, başvurularını 31 Ağustos 2007 tarihine kadar www.danskapismasi.com adresinden yapabiliyor.


Web adresine yüklenen filmlerin değerlendirileceği Nike Dans Kapışması’nın şehir finalleri,

7, 8 ve 9 Eylül tarihlerinde Ankara, İzmir ve İstanbul’da gerçekleştirilecek. Finallerin sonunda seçilecek 18 kız, 13 ve 14 Eylül tarihlerinde İstanbul’da Nike Dans Kampı’na katılarak Türkiye ve dünyadaki dans profesyonellerinin deneyimlerini paylaşacak. Kızlar ayrıca portfolyo oluşturma, dans, stil ve duruş gibi konularda eğitim de alacak. Yarışmanın ülke finali ise 15 Eylül 2007 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Yarışmayı kazanan genç kızların önünde, Nike’ın daha önceki dans yarışmalarının birincileri Ekin Bernay ve Aydan Uysal’da olduğu gibi yepyeni bir dünyanının kapıları açılacak. Nike Dans Kapışması’nda yarışmak ve Sertab Erener’in klibinde oynayacak 3 dansçıdan biri olmak isteyen genç kızların, çekecekleri filmi www.danskapismasi.com adresine yüklemeleri veya Turkcell 3909’a göndermeleri yeterli olacak. Katılım şartları, (0800) 211 81 07 numaralı telefondan, Nike satış noktalarından ve web sayfasından öğrenilebilecek.

Şehir Finalleri:

7 Eylül 2007 Cuma - Ankara

8 Eylül 2007 Cumartesi - İzmir

9 Eylül 2007 Pazar - İstanbul


Nike Dans Kampı:

13 – 14 Eylül 2007 Perşembe, Cuma


Ülke Finali:

15 Eylül 2007 Cumartesi

www.danskapismasi.com

Yorumlar

esin dedi ki…
arkadaslarım fınalde keske bende katılsaydım,,

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması