IFSAK 2.GENC FOTOĞRAFCILAR FESTIVALI


IFSAK 2.GENC FOTOĞRAFCILAR FESTIVALI

14-30 EYLUL 2007

GENCFOTOĞRAFCILAR FESTIVALI’NDE

GENC ATOLYELER




Deneyimli GencFotoğrafcıların birikimlerini paylasacakları, birlikte uretim için elverisli bir ortam hazırlamayı ve GencFotografcılara yeni ufuklar acmayı hedefleyen festival bu yıl farklı bakıs acılarından olusan atolye calışmaları ve soylesiler ile GencFotografcıları fotograf dunyasının buyusune davet ediyor.



IFSAK (Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorleri Dernegi)’ın, 20 yıldır düzenledigi "Istanbul Fotograf Gunleri" 2005’ten itibaren yerini tek yıllarda "GencFotografcılar Festivali”, cift yıllarda ise "Fotograf ve Sinema Bienali" ne bıraktı. IFSAK bu yıl GencFotografcılar Festivali’nin ikincisine ev sahipliği yapıyor. Iki sene once ilki düzenlenen GencFotografcılar Festivali’nden farklı olarak bu festival ne amaclıyor, neler yapmak istiyor?



30 yaş ve altındaki tum genc fotografcılara, calısmalarını sergileme /sunma imkanı saglamak amacıyla duzenlenen festivalde IFSAK, “KIMLIK” ekseninde genc fotografcıları bulusturuyor. Bu festival, genc fotografcıların neler yapabilecegini gormek ve gostermek istiyor.



Festival suresince gerceklesecek atolye calismalari hakkinda daha detayli bilgiyi ve basin bildirisini ekte bulabilirsiniz.



Ayrica festival ile ilgili gelismeleri http://www.igff.org/index.php?page=home GencFotoFest web-sitesinden takip edebilirsiniz.



Katilmaniz dilegiyle!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması