Wrangler`den Birbirinden Heyecanlı İki Yarışma


Wrangler`den Birbirinden Heyecanlı İki Yarışma

www.thisiswanted.eu
bu sitede, binlerce Wrangler t-shirt, yıllardır hayalini kurduğun bir projeyi gerçekleştirme imkanı, ve beş çifte Stockholm ve Milano’da düzenlenen Avrupa’nın en çılgın moda partilerine katılma şansı var
WRANGLER’DEN BİRBİRİNDEN HEYECANLI İKİ YARIŞMA
En çok hayal ettiği şeyi gerçekleştirecek bir kişi ve Milano ve Stockholm’de Avrupa’nın en çılgın partisine gidecek 5 çift aranıyor

1. “KAZI&KAZAN” YARIŞMASI
Wrangler mağazalarından, bedelsiz olarak alacağınız kazı kazan kartlarındaki şifrenizle www.thisiswanted.eu adresine girin ücretsiz t-shirt kazanın. Kazanamazsanız, tek şifreyle 3 kez daha şansınızı deneyin. Mutlaka kazanacaksınız.


2. “EN ÇOK İSTEDİĞİN DENEYİMİ YAŞA” YARIŞMASI

Yıllardır hayalini kurduğun, yaşamak istediğin bir olayı www.thisiswanted.eu sitesine yaz. En görkemli, en sağlam, en yaratıcı, en enerjik projeyi yazan, bir kişi bu hayalini gerçekleştirecek. Yarışmaya katılan ve birincilik ödülünü kazanamayanlar ise, yine süper ödüller bekliyor. Türkiye’den beş çift Milono ve Stockholm’de düzenlenecek Avrupa’nın en çılgın moda partisine katılma şansına sahip olacak.
Bu muhteşem hediyelere sahip olabilmek için www.thisiswanted.eu adresine girmek ve en çok yaşamak istediğin deneyimi yazmak yeterli olacak.

Tarihler: 23.07.2007~23.09.2007

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması