II. DADAŞ FİLM FESTİVALİ AFİŞ YARIŞMASI


II. DADAŞ FİLM FESTİVALİ AFİŞ YARIŞMASI
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Dadaş Film işbirliği ile düzenlenen Dadaş Film Festivali’nin ikincisi bu yıl 26-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. “Köy Sorunları ve Göç” olgusunun işleneceği bu yıl ki festivalde konuya ilişkin film gösterimlerinin yanı sıra panel, söyleşi, sergi gibi etkinlikler de yer alacak.

Sanat ve akademi dünyasından birçok önemli ismi bir araya getirecek olan festivalin duyurusunun yapılması amacıyla üniversiteler arası bir afiş yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya katılmak isteyenlerin Katılım Formunu doldurmaları ve çalışmalarını idastan@atauni.edu.tr adresine jpg formatında, yarışmanın kazanılması durumunda ise posta yoluyla psd formatında, göndermeleri gerekmektedir.

Yarışmaya katılan çalışmalar, Prof. Dr. Sevim Akten, Prof. Dr. Suat Gezgin, Yrd. Doç. Dr. Salih Denli, Arş. Gör. İkram Daştan ve Nil Gürpınar’dan oluşan Seçici Kurul tarafından değerlendirilecek ve birinciliğe değer görülen çalışma festivalin yazılı, diğital ve açık havadaki tüm duyurularında kullanılacaktır. Ayrıca birinciliğe değer görülen çalışmanın sahibi Festivalin onur konuğu olarak Erzurum’a davet edilecek, ulaşım ve konaklama giderleri Dadaş Film tarafından karşılanarak Gala Gecesinde Festival Özel Plaketi ile onurlandırılacaktır.

Yarışmaya son katılım tarihi 30 Ağustos 2007 olup, yarışma sonuçları 30 Eylül 2007 tarihinde http://fakulteler.atauni.edu.tr/iletisim/ ya da www.dadasfilm.com adresinden duyurulacaktır.

İlki geçtiğimiz yıl 24-25-26 Kasım’da düzenlenen Dadaş Film Festivali’ne Halit Refiğ, Selda Alkor, Bulut Aras ve Şahin Gök’ün de aralarında bulunduğu birçok sanatçı ve yönetmen katılmış, Kızılırmak Karakoyun, Hudutların Kanunu, Susuz Yaz, Buzlar Çözülmeden gibi bir döneme damgasını vurmuş Türk filmlerinden Dondurmam Gaymak’a birçok çalışma izleyici ile buluşmuş ve büyük ilgi görmüştü.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması