Horoz Lojistik Kamyon Arkası Yazı Yarışması


Horoz Lojistik Kamyon Arkası Yazı Yarışması

YARIŞMANIN KONUSU

Günümüz şartlarında ortaya çıkan, özgün Kamyon Arkası Yazılarının bir araya toplanması ve bu yazıların Metin Üstündağ tarafından karikatürize edilerek bir kitap yaratılması amacıyla düzenlenmiştir.


YARIŞMA KOŞULLARI


Yarışma ehliyeti olan, trafik canavarı olmayan, emniyet kemeri takan, çocukken arabanın arka koltuğunda oturan, yayaya yol veren, kırmızı ışıkta geçmeyen herkese açıktır


Yarışmaya katılmak için başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmak ve kamyon arkası yazısı ile birlikte belirtilen adrese göndermek gerekmektedir. Başvuru formu www.horoz.com.tr internet sitesinden de temin edilebilir.


Yarışmaya katılacak kamyon arkası yazıların özgün çalışmalar olması gerekmektedir. Klasik olarak bilinen kamyon arkası yazıları değerlendirmeye alınmayacaktır.


Yarışmaya daha önce yayınlanmış ya da yayınlanmamış kamyon arkası yazıları ile katılmak mümkündür. Ancak yazıların daha önce bir yarışmaya katılmamış ve ödül almamış olması gerekmektedir.


Yarışmacılar formda belirtilen yere rumuz yada ad ve soyadlarını, adres ve telefon numaraları ile varsa mail adreslerini yazmalıdırlar.


Yarışma yalnızca bireysel katılıma açıktır, dileyenler birden fazla yazı ile (en fazla 3) katılabilirler, ancak her bir yazının en fazla bir sahibi olmalıdır.


Yarışma için başvurular 1 Haziran 2007'de başlayacak, 15 Ağustos 2007 saat 17:00'de sona erecektir.
Yarışmacılar yazılarını elden teslim edebilecekleri gibi taahütlü posta, kurye yada kargo ile gönderebilirler. 15 Ağustos 2007 tarihinden sonra ulaşan yazılar hiçbir suretle kabul edilmeyecektir. Horoz Lojistik, yazıların posta ve diğer nedenlerle zamanında ulaşamamasından dolayı hiçbir sorumluluk kabul etmez.


Yarışma Sonuçları Horoz Lojistik internet sitesinden (www.horoz.com.tr) duyurulacaktır. Ayrıca kazanan kişilere telefonla bildirilecektir.


Yazıların gönderen dışında başka bir kişiye ait olması durumunda Horoz Lojistik bundan sorumlu değildir.


Yarışmaya şirket çalışanları ve jüri üyelerin yakınlarının katılması yasaktır.


Yarışmacıların iletişim bilgilerindeki hatalardan yada değişikliklerden dolayı sonucun bildirilememesi Horoz Lojistik'e herhangi bir sorumluluk yüklemez.


Horoz Lojistik her zaman, önceden herhangi bir bildirim ve ilan yapmaksızın yarışmayı iptal edebilir, koşullarını değiştirebilir.


Dereceye giren ilk 3 kişi ödül alma hakkı elde edilecektir. 5 adet de mansiyon ödülü verilecektir.


Horoz Lojistik, yazı sahibinin imzalamış olduğu taahhütname hükümleri çerçevesinde yarışmaya katılan tüm yazıları dilediği gibi kullanabilecek ve çoğaltabilecek, bunların karşılığında ödül dışında herhangi bir ödeme yapmayacaktır. Yazıların yayınlanma ve her türlü kullanım hakkı Horoz Lojistik'e aittir.


Ödül töreni ve yeri ile ilgili bilgiler sizlere ulaştırılacaktır.


Yarışmaya katılanlar bütün koşulları kabul etmiş sayılırlar.



Son katılma tarihi
15 Ağustos 2007

Katılım Formu:

http://www.horoz.com.tr/yarisma_katilim.asp

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması