Oturup keşfedilmeyi bekleme


Oturup keşfedilmeyi bekleme

Alternatif müzikle uğraşan genç yeteneklerin önünü açmaya gönüllü olan Miller Music Factory'de 2007 başvuruları başladı.

Alternatif müzik kültürünü desteklemek, daha geniş kitlelere ulaştırmak ve yeni yetenekleri keşfetmek amacıyla düzenlenmeye başlayan Miller Music Factory yarışmasında 2007 başvuruları başladı. Bu yılın ana kategorileri ise 'En İyi Performans' ve 'En İyi Prodüksiyon' olarak belirlendi.
'En İyi Performans' kategorisi altında 'En İyi Hip-Hop Sanatçısı/Grubu'; 'En İyi DJ' ve 'En İyi Alternatif Rock Sanatçısı/Grubu' bölümleri, 'En İyi Prodüksiyon' kategorisi altında ise 'En İyi Dans Parçası' ve 'En İyi Elektronika Parçası' bölümleri bulunuyor. Kategori birincilerinden biri organizasyonun uluslararası platformu olan Miller Music World'e katılma şansını da yakalıyor.
Yarışmanın uluslararası ayağında jüriyi dünyaca ünlü müzik otoriteleri ve prodüktörler oluşturuyor. Bu yarışmaya katılmak için öncelikle yapmanız gereken şey ise www.clubeer.com adresine girip katılım formunu eksiksiz bir biçimde doldurmak. 23 Kasım 2007 tarihine kadar başvuru yapılabiliyor. Başvuru süresinin bitiminden sonra katılmaya uygun eserler ön kurulun elemesine sunuluyor. Her kategoride seçilen ilk 10 eser 28 Kasım'da www.clubeer.com'da yayınlanacak. 7 Aralık'a kadar sürecek olan jüri ve halk oylaması sonucunda her kategorinin ilk üçü belirlenecek. Oylamanın bitimine kadar 10 finalist aynı internet sitesinde ve Dinamo FM (103.8)'de kendilerini ifade etme fırsatı yakalayacak. 10 Aralık'ta ise üç finalist duyurulacak.
Final gecesi 15 Aralık'ta yapılıyor. Bu gecede 'En İyi Performans' yarışmacıları performanslarını sergileyecek ve kategori birincileri de gece sonunda 'En İyi Prodüksiyon' dalının birincisiyle birlikte açıklanacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması