Tuborg 12. Roxy Müzik Günleri


Başvuru Tarihleri: 5 Mart-16 Nisan 2007
Telefon: 0 212 249 13 01/ 0 212 249 37 95
Adres: Sıraselviler Cd. Aslanyatağı Sk. No:7 34433 Beyoğlu
Bilgi için: www.herkesdinlesin.com ve www.roxy.com.tr


TUBORG 12. ROXY MÜZİK GÜNLERİ
Kendi müziğini yapan müzisyenleri geniş kitlelerle buluşturarak, müziklerini duyurma fırsatı sağlayan Roxy Müzik Günleri geride bıraktığı on yılda aralarında Teoman, Kurban, Cold House, Bağdat Avenue, Replikas, Direc-T, Dejavu, Hayko Çepkin gibi günümüzde beğeniyle dinlenen ve sevilen, kendi dinleyici kitlesine ulaşmış pek çok isme sahne oldu. "Kendi müziğini yapan” müzisyenleri dinleyiciler ve sektörle buluşturan tek platform Roxy Müzik Günleri`ni 2007 yılı için 05 Mart`ta başlayacak başvurular 16 Nisan`da sona erecek.

Tuborg 12. Roxy Müzik Günleri`ne başvurmak isteyen müzisyen ve grupların en az iki parçanın yer aldığı demo CD`yi, müzik tarzı ve grubu anlatan tanıtıcı bilgiyle birlikte Roxy Kulüp Sıraselviler Caddesi, Aslanyatağı Sokak No:7 Beyoğlu adresine yukarıda belirtilen başvuru tarihleri arasında ulaştırmaları gerekiyor. Başvuru tarihinden önce gönderilen demolar dikkate alınmayacaktır.

TUBORG 12. ROXY MÜZİK GÜNLERİ BAŞVURU KOŞULLARI:
1-Yarışma amatör ve profesyonel tüm katılımcılara açıktır.
2-Yarışmaya 18 yaşından küçükler katılamaz.
3-Katılan her eser, grup ve/veya sanatçının kendi bestesi olmalıdır. Adaptasyon, remix çalışmaları kabul edilmeyecektir. Eserlerde jürinin yarışma sırasında algılayamadığı bir alıntı çıkması durumunda sorumluluk kabul edilmez, tüm sorumluluk gruba aittir.
4-Adaylar eserlerini CD veya mp3 formatında kaydedeceklerdir.
5- Yarışmaya gönderilen her demoda en az 2 eser bulunmalıdır. Finalistler yarışma sırasında demolarında bulunan ilk 4 eseri seslendirebileceklerdir.
6-Başvurular 05 Mart`ta başlar ve 16 Nisan 2007 tarihinde mesai saati bitimine kadar devam eder. Gruplar, demolarını bu tarihe kadar başvuru formuyla birlikte Roxy ofise ulaştırmış olmalıdır. www.herkesdinlesin.com internet sitesinden başvurular online olarak yapılabilir. İnternet üzerinden başvuru tarihi 12 Nisan 2007 perşembe sona erecektir. Elden ve kargo ile başvuru tarihi 16 Nisan 2007`dir. Başvuru tarihi uzatılmayacaktır.
7- Finallere katılmaya hak kazanan grup/sanatçılar 24 Nisan 2007 tarihinde www.roxy.com.tr internet adresinden ve basın yayın organları aracılığıyla duyurulacaktır.
8- Dereceye giren gruplar 17 Mayıs 2007 tarihinde yapılacak ödül töreninde açıklanacaktır.
9- Finale kalan gruplar en az iki en fazla dört parçalık canlı performanslarını 7-10 Mayıs 2007 tarihleri arasında Roxy Club` da sahneleyeceklerdir.
10- Finale kalan grupların sahne alacağı gün ve saatler Roxy tarafından belirlenecektir.
11- Roxy, İstanbul dışından finale kalan grupların sadece ulaşım ve konaklama masraflarını karşılamakla yükümlüdür. Grupların hangi ulaşım aracıyla yolculuk yapacağına ve kalınacak otele Roxy karar verecektir.
12- Roxy, Tuborg, Doğuş Medya Grubu, Capital Radyo, MTV, Billboard Dergisi, Volume dergisi, Basatap Dergisi, S Grup, Simge Yayın Grubu ve destek veren kuruluşlarda çalışanlar yarışmaya katılamazlar.
13- Yapımcı şirketlerle kazanan gruplar arasında yapılacak anlaşmalarda Roxy taraf değildir.

Başvuru koşulları Ayrıntılı bilgi için: Roxy Ofis (0 212 249 13 01/ 0 212 249 37 95) www.roxy.com.tr

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması