Ruffles Adventure Reklamcılık Yarışması


Son Başvuru Tarihi: 6 Nisan 2007
Telefon: (0212) 257 57 98
www.adventure.org.tr


Üniversiteli reklamcılar, ‘En’lerin Patates Cipsi Ruffles’a en iyi projeyi bulmak için yarışacaklar
RUFFLES ADVENTURE REKLAMCILIK YARIŞMASI BAŞLIYOR
Bu yıl 6. kez düzenlenecek “ADventure Reklamcılık Yarışması”nda Ruffles için en yaratıcı fikirler bir araya gelecek. “En’lerin Patates Cipsi Ruffles”ı en iyi anlatan reklam projelerinin büyük bir rekabet içinde olacağı yarışmayı, Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü organize ediyor. Bölüm ve sınıf ayrımı olmaksızın bütün üniversite öğrencilerine açık olan yarışmada dereceye giren öğrenciler, birbirinden çekici ödüller kazanacaklar. Ruffles’ın reklamcılık ve pazarlama sektörüne ilgi duyan üniversitelilere ve genç fikirlerin yetişmesine olanak sağlamak amacıyla sponsor olduğu “Ruffles ADventure Reklamcılık Yarışması” bu yıl mart ve nisan ayları içerisinde düzenlenecek.

Yarışmaya Nasıl Katılmalı?
“En’lerin Patates Cipsi Ruffles” ile benzersiz bir reklam macerası yaşamak isteyen üniversiteliler üçer kişilik takımlar oluşturarak 6 Nisan 2007 tarihine kadar www.adventure.org.tr adresine başvuru yapabilecekler.

Her zamankinden daha zorlu geçmesi beklenen “Ruffles ADventure Reklamcılık Yarışması”na bu yıl yeni bir kategorinin eklenmesi heyecanı daha da artıracak. Yarışmaya başvuracak adaylardan, geçmiş senelerden farklı olarak, oluşturdukları reklam kampanyası paralelinde PR stratejisi ve uygulama örneklerini de oluşturmaları beklenecek. Daha sonra genç reklamcılar, www.adventure.org.tr adresinden alacakları bilgiler doğrultusunda hazırlayacakları reklam kampanyalarını, BÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü’ne iletecekler.

Üretilen projelerde; en kıtır, en kalın ve en dolgun patates cipsi Ruffles ile gündelik hayatta macera dolu yaşayan, eğlenmeyi bilen ve seven kitleler arasında bir bağ oluşturulmasına dikkat edilmesi gerekiyor. Ruffles’ın enerji dolu, maceraperest ve eğlenceli yapısını en iyi anlatan ekip “Ruffles ADventure Reklamcılık Yarışması”nın birincisi olarak harika bir Avrupa seyahatinin ve yarışma sponsorları tarafından sağlanan staj olanağının sahibi olacak.

Yarışmayla ilgili bilgi için Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü Tel: (0212) 257 57 98

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması