III. ULUSLARARASI CUKUROVA COKSESLI MUZIK FESTIVALI


Sayin Sanatseverler, Sevgili Muzik Dostlari;
Cukurova Muzik Dostlari Dernegi (CUMDER) 08-25 Mart 2007 tarihleri arasinda III. Uluslararasi Cukurova Muzik Festivalini gerceklestirecektir. Bu yil ilk kez Adana dahil olmak uzere Mersin, Antakya ve Gaziantep kentlerimizi de kapsamina alacak olan festival dinletilerimize katiliminiz Dernegimize guc verecektir. Sevgi ve saygilarimizla...
CUKUROVA MUZIK DOSTLARI DERNEGI YONETIM KURULU

CUMDER, kentimizde ve ulkemizde kulturel gelisime katki saglayabilmek amaciyla kurulusundan beri gerceklestirdigi calismalari sizlerin destekleriyle surdurmekte kararlidir. Bu amacla:
1) Ayrintili bilgi icin 0 (543) 231 78 61 ya da 0 (505) 257 02 07 numarali telefonlardan Tugrul Gogus ile baglanti kurabilirsiniz.
2) CUMDER etkinliklerinden haberdar olmasini istediginiz kisilerin elektronik posta adreslerini lütfen mtgogus@mayanet.com.tr adresine bildirirseniz seviniriz.
3) CUMDER'in posta zincirinden cikmak isterseniz gene ayni adrese bir not dusmeniz yeterlidir.
4) Dinleti davetiyelerini temin etmek icin de yukaridaki telefonlar ve ayni elektronik posta adresiyle baglanti kurabilirsiniz.
5) Davetiyeler Adana Devlet Tiyatrosu Gisesinden temin edilebilir.
6) Bu mektubu ayrica kendi adres listenize gondererek dernegimiz etkinliklerinden dostlarinizin haberdar olmasini saglarsaniz ayrica seviniriz.
7) Festival Web Sitesi adreslerinde tum ayrintilar bulunabilir: http://www.cumder.org ya da http://cumder3.festival.tripod.com adreslerini tiklayiniz.
8) Bu mektup sizinle birlikte 35.130 kisiye gonderilmistir.
9) Festival etkinliklerimize katkida bulunan tum kisi ve kuruluslara tesekkur ediyoruz.
Yakin ilgileriniz icin tesekkur eder, saygilar sunariz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması