HOLLYWOOD'A GİTMEYE HAZIR MISIN?


HOLLYWOOD'A GİTMEYE HAZIR MISIN?
S'NEK kısa film yarışması başlıyor. Sen de çek, şansını dene!
Geçen sene birincisi gerçekleşen New York Film Academy'de eğitim şansı, bu sene Hollywood'da devam ediyor.

KİMLER KATILABİLİR?
18 yaşından büyük, İngilizce bilen, farklı bir bakış açısına sahip, yapılmamışı yapan, yapılmışı farklı yapan, söylemek istediğini doğru anlatan herkes...

NE KAZANACAKSIN?
New York Film Academy'nin Los Angeles, Hollywood kampüsünde hayallerinin eğitimini.
Buradan okul hakkında bilgi, şuradan program hakkında bilgi alabilirsin.

Akademide eğitmenlerin aydınlatıcı bilgilerinin ışığında öğrendiklerini, yaratıcılığının sınırlarını zorlayarak uygulama fırsatı yakalayacaksın. Yönetmen, fotoğrafçı asistanı olma fırsatı bulacak, onların setteki deneyimlerini an be an yaşayacak, yazdıklarına, uyguladıklarına ve çekim tekniklerine tanık olacaksın.

Son teknolojiye sahip olanakları kullanabileceğin, hikayeleri veya istediğin her malzemeyi kullanarak belgeseller ve kısa filmler yapacağın inanılmaz bir ortam. Akademiye giden workshop veya programlara katılan her öğrencinin söylediği, heyecanlı, tutkulu, zor ve deneyimlemeye değer olduğu.

Tüm bunları okulun sana sağlayacağı Panasonic DVX 100 dijital video kamera ve Macintosh bilgisayarda Final Cut Pro programında yapacaksın.

Şimdi içinden tekrarla!
En iyi filmi ben çekeceğim
New York Film Academy'de 8 haftalık
"Film ve Dijital Film yapımı" alanındaki
sertifika programını kazanacağım
Los Angeles'a gidiş dönüş uçak biletini ve
1500 Dolar'ı kapacağım
2 Temmuz 2007'te Hollywood'da olacağım...


KATILIM KOŞULLARI
- Katılımcılar, www.snek.com.tr adresinde eksiksiz doldurdukları katılım formu, bir vesikalık fotoğrafları ve aşağıda belirtilen diğer dokümanlarla beraber çektikleri videoyu en geç 10 Mayıs 2007, saat 17.00'a kadar, aşağıdaki adrese gönderebilir ya da elden teslim edebilirler.
- Postadan kaynaklanan gecikmelerden DIGITURK yarışma jürisi sorumlu değildir.

S'NEK & NYFA Projesi 2007
YILDIZ POSTA CADDESİ EMEK İŞ MERKEZİ NO: 51 KAT: 2
YILDIZ BEŞİKTAŞ 34353
İSTANBUL

- Film'ler istenilen formatta çekilebilir; her başvuru için DV, DVD veya mini dv kaset formatında teslim edilmelidir.
- Yarışmada herhangi bir tema veya zaman sınırlaması yoktur. Filmlerin değerlendirilmesinde özgünlük ve yaratıcılık dikkate alınacaktır.

Katılım şartları ve seçim:
- Yarışma, 18 yaş ve üstü, en az lise mezunu herkese açıktır.
- Katılımcılar minimum 213 TOEFL veya 6,5 IELTS alacak kadar İngilizce bilgisine sahip olmalıdır.
- Bu derecelere sahip olmayan katılımcılar, İngilizce seviyelerinin yeterli olduğunu belgeleyecek farklı sertifikalarla da yarışmaya katılabilir. Yarışmayı kazanmaları durumunda hem DIGITURK jürinin, hem de NYFA 'nin telefon mülakatından geçmek zorundadırlar. Bu mülakatları geçemezlerse, burs hakkı yedek talihlilere geçecektir.
- Katılım formu, fotoğraf ve gerekli diğer dokümanlarla (Yönetmenin kısa özgeçmişi, filmin özeti, filmin künyesi) beraber teslim edilmeyen kasetler değerlendirilmeye alınmayacaktır.
- Katılımcılar yarışmaya birden fazla film ile katılabilirler.
- Yarışmaya katılan filmlerin daha önce başka bir festivalde, yarışmada ödül kazanmamış olması gerekmektedir.
- Kazananlar alanından uzman kişilerden oluşan bir jüri ve SMS oyları ile belirlenecektir. 1 - 15 Mayıs tarihlerinde, ön elemeden geçmiş kısa filmler Digiturk kanallarında ve www.snek.com.tr web sitesinde yayınlanacak ve SMS'le oyalanacaktır. Son seçim Digiturk jürisi (%70) ve gelen SMS oyları (%30) dikkate alınarak belirlenecektir. Kazanan kişi 20 Mayıs 2007 tarihinde www.snek.com.tr web sitesinde duyurulacaktır.

- Yarışma jürisi 1 adet birinci ve sırasıyla birinci ve ikinci yedekleri seçecek, burs hakkı bu sıraya göre verilecektir. Seçilen kişiye burs imkânı sunulduğunda eğitim bursunu almak için gerekli koşulları yerine getiremediği takdirde, burs hakkı sırasıyla diğer yedeklere verilecektir.

Yarışma ödülü ve diğer koşullar:
- Kazanılacak program Amerika/ New York Film Akademi'de 8 haftalık '' Film ve Dijital Film yapımı'' alanındaki sertifika programıdır. Eğitim alınacak kampüs '' NYFA Los Angeles Kampüsü''dür.
- Programın başlangıç tarihi 2 Temmuz 2007'dir.
- DIGITURK, bu yarışma dahilinde kazananın Los Angeles'a gidiş dönüş uçak biletini, 2 aylık sağlık ve seyahat sigortasını ve DIGITURK'ün belirleyeceği yerde konaklamasını karşılar. Kazananın günlük yemek, kırtasiye gibi giderleri için 2 ay boyunca toplam 1500 Dolar verir. Bu miktar kazananın kişisel hesabına, ilki Amerika'ya ulaştığı tarihte olmak üzere 2 ayrı ödeme olarak yatırılır. DIGITURK'ün bunlar dışında yapılacak başka kişisel masraflar için sorumluluğu bulunmamaktadır.
- Yurt dışına çıkma ile ilgili tüm idari ve hukuki izinlerin ve vizenin alınması kazanana aittir. Pasaport'un hazır edilmesi yarışmayı kazananlara aittir. Yarışmayı kazananlar idari yada cezai yönden yurtdışına çıkışla ilgili hiçbir kısıtlılık hallerinin olmadığını kabul ve taahhüt ederler.
- Yarışmayı kazanan, burs hakkını program başlangıcı olan 2 Temmuz 2007 tarihinde kullanmak zorundadır.
- Yarışmayı kazanan kişi, 'S'NEK & NYFA Projesi 2''ye dahil olma ve aldığı eğitim boyunca S'nek kanalı için yapılabilecek programda yer almayı kabul etme karşılığında burs imkanından yararlanabilir.
- Kazanan kişinin eğitim danışmanlık hizmeti ücretsiz olarak Akare Danışmanlık firması tarafından verilecektir.
- Yarışmaya katılan ve/veya kazanan yarışmacılar, çektikleri film ve/veya S'NEK logolu televizyon kanalında yaptıkları program ile ilgili çoğaltma, yayma, işleme, umuma arz, dijital iletim de dahil olmak üzere işaret ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletimi ve yeniden iletimi haklarını DIGITURK'e süre, yer ve mecra ile sınırlı olmaksızın, ivazsız olarak devrettiklerini kabul, beyan ve taahhüt ederler.
- Yarışmayı kazanan kişi gerek yarışmaya gönderdiği film için gerekse S'NEK logolu televizyon kanalı için yapabileceği program için herhangi bir ücret talep veya diğer herhangi bir ödeme talep etmeyeceğini kabul ve taahhüt eder. Yarışmacının S'nek logolu televizyon kanalında program yapması DIGITURK ile yarışmacı arasında herhangi bir iş ilişkisi teşkil etmez ve çalışma yaşamına ilişkin mevzuat kapsamında, yarışmacı DIGITURK'ten herhangi bir talepte bulunamaz.
- Yarışmaya katılan her eser DIGITURK 'ün arşivinde tutulacak ve kasetler geri iade edilmeyecektir.
- Bu yarışmaya DIGITURK çalışanları ve birinci dereceden yakınları katılamazlar, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül alamazlar.
- Yarışmayı kazanan kişi, alacağı ödül için hesaplanacak veraset ve intikal vergisini DIGITURK'e ödemekle yükümlüdür.
- Yarışmaya katılan adaylar, katılım koşullarında yer alan tüm maddeleri kabul etmiş sayılırlar.

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları işbirliği ile

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması