Efes Pilsen Maket ve Obje Yarışması 2


Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve büyük bir ilgi gören Efes Pilsen Maket ve Obje Yarışması bu yıl ikinci kez en güzel maket ve en yaratıcı objeleri ödüllendirmek üzere start alıyor. El becerisi ve yaratıcılığı eğlenceli bir kurguyla bir araya getiren yarışmanın başvuruları 1 Mart’ta başladı.

Efes Pilsen’in klasikleşen formlarından hareket ederek yaratıcı düşüncenin ürünü olan maket ve objelerin hayata geçirilmesini sağlamayı amaçlayan Efes Pilsen Maket ve Obje Yarışması’nın ikincisi 1 Mart tarihinden itibaren start aldı. Geçtiğimiz yıl Konser Kamyonu maketinden “Radyo’ya, İzmir Saat Kulesi maketinden Robot ve Gitar Çalan Adam maketine kadar birbirinden ilginç ve obje ve maket tasarımlarının katıldığı yarışmaya bu yıl da bir o kadar yaratıcı ve etkileyici eserin başvurması bekleniyor. “Maket” ve “Obje” olmak üzere iki ayrı kategoriden oluşan yarışmada, değerlendirme sonucu her iki kategorinin birincilerine Samsung Plazma TV 42”, ikincilerine Samsung Ev Sinema Sistemi ve üçüncülerine ise Samsung Video Kamera hediye edilecek. Ayrıca, eserlerini yollayan ilk 200 kişiye Efes Pilsen’den sürpriz hediyeler verilecek.

Başvuru ve eser gönderimlerinin 1 Mart-18 Mayıs tarihleri arasında kabul edileceği Efes Pilsen Maket & Obje Yarışması 2, el becerisine ve yaratıcılığına güvenen herkesi yarışmaya davet ediyor. El sanatlarına ve maket yapımına ilgi duyanları hedefleyen yarışma; şişe, kutu, kapak ve açacak gibi Efes Pilsen markasına ait farklı malzemeleri kullanarak yepyeni bir obje ya da maket yaratmak üzerine kurgulanan yarışmaya katılan eserler yine maket ve tasarım alanında başarılı ve ünlü isimlerden kurulu bir jüri tarafından değerlendirilecek.

Katılım için www.efeskeyfi.com/maketveobjeyarismasilinkinde bulunan katılım formlarını eksiksiz doldurularak yarışmaya başvuranlar, “Maket” veya “Obje” kategorisindeki eserlerini (Düşün Organizasyon “Efes Pilsen Maket ve Obje Yarışması 2” Gülbahar Mahallesi Karanfil Çıkmazı Sok. No: 38/40 Mecidiyeköy / İstanbul) adresine göndererek değerlendirmeye katılabilecekler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması