Atatürk ve Fenerbahçe” Resim Yarışması


“Atatürk ve Fenerbahçe” Resim Yarışması

Fenerbahçe Spor Kulübü, çocukların bayramında çocukları unutmuyor… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanması ile ilgili hazırlıklar sürerken; Fenerbahçe Spor Kulübü de 100. yılında, çocukların bayramına ortak oluyor ve "Atatürk ve Fenerbahçe" konulu bir resim yarışması düzenliyor. 7-14 yaş arasındaki tüm çocukları, zihinlerindeki "Atatürk ve Fenerbahçe" temasını resimlemeye davet ediyoruz. Fenerbahçeli olsun olmasın, yarışmaya katılmak isteyen tüm çocukların diledikleri teknikle yapacakları resimlerini en geç 20 Nisan 2007 Cuma günü, elimize ulaşacak şekilde; ad, soyad, yaş ve adreslerini de yazarak bir fotoğrafları ile birlikte;

23 Nisan Resim Yarışması
Fenerbahçe Spor Kulübü
Şükrü Saracoğlu Stadyumu
34724 Kızıltoprak / Kadıköy
İstanbul

Adresine göndermelerini bekliyoruz. Yarışmada; dereceye girecek çocukları, birbirinden güzel Fenerium ürün paketleri ve sevdikleri sporcularla bir öğle yemeği bekliyor.

Yarışmada dereceye girenleri 23 Nisan Pazartesi günü resmi sitemiz www.fenerbahce.org 'dan açıklanacaktır.

YARIŞMA KURALLARI

1-Yarışmaya katılan resimlerin tüm hakları Fenerbahçe Spor Kulübü`ne devredilmiş sayılır. Eser sahipleri, kullanılacak olan resimlerden hiç bir şekilde isim ve hak talebinde bulunamazlar.
2-Yarışmaya son katılım tarihi, 20.04.2007 saat 18.00`dir. Eserler mutlak surette yukarıda belirtilen adrese gönderilmelidir. Belirtilen tarih ve saatten sonra gönderilecek eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.
3-Başvurularda isim soyad kontak için telefon numarası ve adres belirtilmesi gerekmektedir.
4-Eser sahipleri, gönderecekleri eserler için herhangi bir ödül veya ücret kesinlikle talep edemez, bu adresten yaptıkları başvurunun ardından yarışmadan çekilemezler.
5-Fenerbahçe Spor Kulübü yarışmaya katılan tasarımları 31 Mart 2007 itibaren değerlendirmeye başlayacak, ve ödüle layık görülen tasarımlar ve sahipleri 23 Nisan 2007 Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesi www.fenerbahce.org `dan açıklanacaktır.
6-Yarışmaya katılacak olan tasarımcılar yarışma kuralları başlığı altında verilen tüm maddeleri kabul ederler.

Bütün katılımcılara şimdiden başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması