`Kısan Hisse` Kısa Film Günleri


Son Başvuru Tarihi: 6 Şubat 2007
Nereden Alınır: Başvuru ve Bilgi İçin: kisadanhisse@gmail.com, http://www.bahcelievler.bel.tr/festival/



BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ “kısadan hisse” KISA FİLM GÜNLERİ

“KısadanHisse” KISA FİLM GÜNLERİ’nin amacı, Türk Sineması’na destek sağlamak,yaratıcı isimlerin ülkemiz sinema sektörüne tanıtılması ve özellikle gençlerin sanatsal duyarlılıklarının geliştirilmesine katkıda bulunabilmek ve kabul edilen tüm filmlerin sergilenmesidir.

Bu sayede konuk, izleyici, eser sahipleri arasında etkileşimin sağlandığı bir platform oluşturulması ile kısa filmin gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkıda bulunulması hedeflenmektedir. Ayrıca dinamik genç sinemacı gruplarının oluşması ve filmler üretmesi de özendirilecek. KISA FİLM GÜNLERİ’nde izleyiciye zengin bir içerik sunulacaktır.

AMAÇ ve KAPSAM
21- 25 Şubat 2007 Tarihlerinde Bahçelievler Belediyesi – Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan KISA FİLM GÜNLERİ’ne ulusal bünyede tüm profesyonel ve amatörler; kurmaca, canlandırma, deneysel, belgesel ve animasyon türlerinde üretilmiş filmleri ile katılabileceklerdir. Filmin daha önceden bir festivale katılmış olması yada herhangi bir festivalde ödül kazanmış olması Kısa Film Günleri’ne katılmasına engel değildir.

KISA FİLM GÜNLERİ’ ne son başvuru 6 Şubat 2007’dir. Kabul edilen filmler ise 13 Şubat 2007’de katılımcılara bildirilecektir. KISA FİLM GÜNLERİ’ ne kabul edilen tüm filmlerin gösterimi yapılacak ve eser sahiplerine katılım belgesi verilecektir.

KISA FİLM GÜNLERİ kapsamındaki panel, söyleşi, workshop, özel gösterim ve kokteyl gibi etkinliklerle amatör ve profesyonel katılımcılar arasında iletişim sağlanacaktır. Ayrıca amatör sinemacıları ve sinema topluluklarını bir araya getirerek fikirlerini paylaşabileceği bir buluşma hedeflenmektedir.
Festivale katılmak için lütfen iki dosyayıda print edip yollayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması