İş Bankası Kültür Yayınları Attilâ İlhan Şiir Yarışması


İş Bankası Kültür Yayınları Attilâ İlhan Şiir Yarışması

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, yazar, şair ve fikir adamı Attilâ İlhan’ı, adına düzenlenecek bir şiir yarışması ile yaşatıyor. Sonuçların 10 Ekim’de ilan edileceği yarışmada kazananı 10 bin ytl’lik bir ödül bekliyor.

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz edebiyatımızın değerli ustası Attilâ İlhan adına bir şiir yarışması düzenliyor. Attila İlhan Şiir Ödülü’nü kazanacak olan dosya İş Bankası Kültür Yayınları tarafından kitap olarak aynı yıl içinde yayımlanacak.

1960 ve sonrası doğumluların yayımlanmamış şiir dosyaları veya süreli yayınlarda yayımlanmış şiirlerle katılabilecekleri yarışmanın ödülü 10 bin YTL.

olan yarışmanın jürisi, Doğan Hızlan (başkan) , Gülten Akın, Ataol Behramoğlu, Talat Halman, Ülkü Tamer, Attila İlhan ailesini temsilen Cengiz İlhan ve İş Bankası Kültür Yayınları temsilcisinden oluşuyor. Yarışma sonuçları, Attila İlhan’ın aramızdan ayrılış tarihi olan 10 Ekim’de duyurulacak.

Yarışmaya katılmak için yayımlanmamış şiir dosyalarının 7 adet çoğaltılmış olarak, katılımcının ayrıntılı özgeçmişiyle birlikte 30 Temmuz 2007 tarihine kadar “Attila İlhan Şiir Ödülü İş Kültür, İstikal cad. no. 300 Beyoğlu, İstanbul” adresine posta ya da kargo yoluyla ulaştırılması gerekiyor.

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Hasan Ali Yücel Klasikleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması