Gonullu cizerler ariyoruz...


Gonullu cizerler ariyoruz...

Gonullu illustratorler (cizerler) ariyoruz!
Ana Yuregi Dernegi, hasta cocuklar icin 10 masaldan olusan bir VCD hazirliyor. Hastalik, hastane surecleri, saglik gibi konularda bilgiler de iceren bu masal VCD projesi basta dernek uyeleri olmak uzere tum katki verenlerin gonullu katilimi ile ilerliyor.
Ancak her masali anlatacak illustrasyonlarin hazirlanmasi icin gonullu cizerlere ihtiyacimiz var. Hicbir asamasinda paranin kullanilmayacagi bu projeye destek olmak isteyen, (tercihen) daha once cocuk kitabi resimlemis ya da bunu yapabilecegine inanan illustratorlerle calismaktan mutluluk duyacagiz.
Projede, dernek uyesi anneler masallari yazdilar. Masallarin seslendirilmesi asamasinda Ankara Universitesi Iletisim Fakultesi radyo studyosunu karsiliksiz bicimde dernek uyelerine acti. Masallar gonulluler tarafindan seslendirildi. Siviliz'in illustratoru ve grafikeri yine gonullu destek veriyor. Video aktivistlerin dernegi VideA VCD'nin hazirlanmasinda kurgu asamasinda gonullu destek verecek. STGM ise, bu projenin gonullu bicimde gerceklesmesi icin elinden geleni yapiyor.
Illustrasyon konusunda destek olmak isteyenler bilgi@stgm.org.tr adresinden bizimle baglantiya gecebilirlerse cok seviniriz.

Gamze Goker
STGM Iletisim Sorumlusu

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması