Teknosa Film Gibi Aşkları Arıyor!


Teknosa Film Gibi Aşkları Arıyor!

Yer: Teknosa
Tarihler: 22.01.2007~15.02.2007
Adres: www.teknosa.com
Nereden Alınır: www.teknosa.com


Teknosa film gibi aşkları arıyor!

Teknosa, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kampanyası ile herkesi aşklarını bir film ile ölümsüzleştirmeye davet ediyor. Sevginin filmini en güzel çeken kişi, 106 ekran Philips plazma TV kazanıyor.

Türkiye’nin ilk ve en yaygın teknoloji perakendecisi Teknosa, Sevgililer Günü kampanyası ile herkesi sevgilerini bir film ile anlatmaya çağırıyor. Cep telefonu, dijital video kamera veya dijital fotoğraf makinesi ile sevgi filmini çekenler, bu filmi Teknosa’ya gönderiyor ve ödüllü kampanyaya katılıyor. Halk oylaması ve jüri değerlendirmesi sonucunda filmi beğenilen bir kişi, 106 ekran Philips plazma TV kazanıyor.

Katılımcılar, çektikleri filmleri, www.teknosa.com’daki kampanya sayfasına yükleyerek veya isim, soy isim ve e-posta adresi yazıp Turkcell 5166’ya MMS yoluyla göndererek kampanyaya katılabiliyor.

20 Ocak – 15 Şubat 2007 tarihleri arasında devam eden kampanyanın halk oylaması 23 Şubat tarihinde sona erecek. www.teknosa.com internet adresinden yapılan halk oylaması sonucunda en yüksek oyu alan ilk 50 film, 27 Şubat tarihinde jüri tarafından değerlendirilecek. Jüri değerlendirmesi sonucu birinci seçilen filmin sahibi 106 ekran Philips plazma TV kazanacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelebekler Vadisi logo yarışması

Düzce Üniversitesi Amblem ve Logotype Yarışması